Monday, July 2, 2018

ჩვენს უბანში პურ ფუნთუსეულის საცხობის გახსნის მიზანშეწონილობის დადგენა


ზოგადი კითხვა:        რა ვიცით   ბიზნესის შესახებ?

თემატური კითხვა: რა ვიცით ხორბლის გავრცელების შესახებ საქართველოში?
                                    რა შეიძლება დამზადდეს ხორბლისგან? ფქვილისგან?
                                    რა სახეობის პურს ანიჭებთ უპირატესობას?
                                   რა სახეობის ფუნთუშებს ანიჭებთ უპირატესობას?
შინაარსობრივი კითხვა:როგორი ტიპის საცხობის გახსნაა რეკომენდირებული თქვენი                            
                                            გამოკითხვით?
                                       როგორ ააგებთ სვეტოვან და წრიულ დიაგრამებს?
                                       როგორ გამოთვლით მოგებას?     


2 comments:

  1. ძალიან კარგია ქალბატონო ლალი, მომეწონა.....

    ReplyDelete
  2. კარგია. ყველაფერი დაკონკრეტებულია.

    ReplyDelete